Lobby

If you have an idea post it here
Post Reply
Sneekydude
Posts: 29
Joined: Sat Apr 19, 2014 12:33 am
Title: NoUse
Contact:

Lobby

Post by Sneekydude »

What is the difficulty in changing the Drakkar Zone Lobby channels from Numbers, To names?
Active guilds Can register to have a Channel in DZ.

What about making this game for the Windows RT? The RT is designed for Schools, High school to College.
We get a Keyboard and mouse option (phones limited)
And we get a new market of players. College kids avoiding studying.
---===***What is life with out a little CHAOS.....***===---
http://kaos.azurewebsites.net/

Wolverine2
Posts: 131
Joined: Sat Aug 21, 2004 4:54 pm
Contact:

Re: Lobby

Post by Wolverine2 »

I never even thought about for the surface... that should be VERY doable. I'm going to see if it's possible to do the Adobe AIR version on mine

User avatar
nunnbt473
Posts: 146
Joined: Sun Sep 28, 2008 3:29 am
Contact:

Re: Lobby

Post by nunnbt473 »

Honestly I always wondered why we didnt have this. If the lobby can check character names, it can certainly extra guilds based on that and automatically allow the channels. I wouldn't think itd be much harder to even assign an actual 'head of guild' who was able to grant/revoke access to the channel.
----------
Just say no to fate cards.

Wolverine2
Posts: 131
Joined: Sat Aug 21, 2004 4:54 pm
Contact:

Re: Lobby

Post by Wolverine2 »

Unfortunately the adobe air version doesn't work on surface because Adobe air doesn't even exist for surface. I wish there was a way to run lobby on my surface...I would waste away time on drak then.

Post Reply